From 3 till 10 November, CODON celebrates its fifth lustrum. Several activities are planned to celebrate our lustrum.

If you want to join an event, you can register for it on the event-page (to go to the event page, please click the title of the event below). Under the picture, a menu bar is shown which includes a registration link. You can also first sign in to MyDNA with your account, and the form will be filled out automatically for you.


[icon type=”blackboard”] 3 November: “Booming Business” mini symposium

Op 3 november begint de lustrumweek van CODON met een mini-symposium. Kom mee genieten van deze informatieve lezingen van bedrijven en oud-biotechnologen in het Impulse.


[icon type=”gift”] 4 November: Speciaalbieravond

Kom genieten van een assortiment van speciaalbiertjes en een rondleiding door brouwerij ‘Rad van Wageningen’. Meld je echter snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!


[icon type=”fast-backward”] 5 November: Reunistendag

CODON, de studievereniging der biotechnologen, viert dit jaar haar 5de lustrum. Aangezien u als oud biotechnologie student een bijdrage heeft geleverd aan een gedeelte van deze mooie jaren, nodigen we u graag uit voor de reünisten dag die tijdens de lustrumweek zal plaatsvinden.


[icon type=”cutlery”] 8 November: Lustrumdiner

Als er iets is dat de afgelopen jaren niet veranderd is dan is het wel gezellig een hapje eten met studiegenoten. Dit evenement zit inmiddels vol, aanmelden is niet meer mogelijk!!!


[icon type=”bullhorn”] 9 November: Mieters Gratis Liters

Tijdens deze speciale lustrum editie van ‘Mieters Gratis Liters’ met het thema Throwback ’90-’00s zul je de nostalgische gevoelens weer voelen naar boven ‘borrelen’. Zorg dat je op tijd bent, zodat je het gratis bier niet hoeft te missen en helemaal los kan gaan op hits als ‘Every time we touch’ van Cascade!


[icon type=”film”] 10 November: Filmavond

Om ons prachtige Lustrum af te sluiten hebben wij op de avond van 10 november een filmavond georganiseerd bij het Heerenstraat Theater. De film die gedraaid wordt is nu nog een verassing dus alles is mogelijk!