Ouderdag slide

Ouderdag 28 mei

Beste CODON-leden en ouders,

Vragen je ouders zich nog steeds af wat je nu precies studeert? Probeer je ieder weekend weer wanhopig te vertellen wat je nu de hele week hebt gedaan? Meld je dan aan voor de ouderdag!

Speciaal om ouders te laten zien wat er gebeurd op een dag op de universiteit wordt er een ouderdag georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 28 mei 2016 van 10:00 tot 17:00. Tijdens deze geweldige dag zullen ouders kennis kunnen maken met colleges, practica en toepassingen van biotechnologie. Daarnaast is de lunch ook nog eens inbegrepen! De ouderdag is bedoeld voor ouders van zowel 1e– als 2e-jaars biotechnologie studenten.

Samen met 1 of 2 ouders zijn jullie welkom op deze dag. Om een zo fantastisch mogelijke dag mogelijk te maken, vragen we om een kleine €3 per persoon bijdrage.*

Meld je hieronder aan! Er is waarschijnlijk maar beperkte plek dus doe dat zo snel mogelijk! (En vertel het zo snel mogelijk aan je ouders, kunnen zij hun agenda ook vrij houden.)

Bij vragen kun je mailen naar ouderdag@www.codon.nl.

Tot 28 mei!

De ouderdagcie

 

[wwm_survey id=”1176″]

 

* 3 euro bijdrage per persoon overmaken naar NL25 RABO 0397 0031 45 t.n.v. CODON, o.v.v. naam student en aantal deelnemers. Indien de student mee gaat telt dit ook als deelnemer maar deze is niet verplicht mee te gaan

Tags: No tags

Comments are closed.