animal

6 December: Businesstalk MSD

animal

[lead]Op 6 december komt Simen-Jan Slagman tijdens de lunch een lezing houden over dit bedrijf en welke rol hij binnen dit bedrijf speelt. Als Head of Bioprocess Technology & Support is hij een expert op het gebied van biopharmaceuticals, process development, operations management en biotechnology.[/lead]

Ben je benieuwd wat MSD Animal Health voor een bedrijf is, of ben je benieuwd wat je als werknemer binnen MSD Animal Health zou kunnen doen? Kom dan vooral langs! Tijdens de lunch wordt er wat te nassen verzorgd door de Axie!

Meer informatie over dit evenement op MyDNA

Over MSD Animal Health

MSD Animal Health Nederland is al vele decennia actief op de Nederlandse veterinair-farmaceutische markt, oorspronkelijk als Intervetbekend en groot geworden. De essentie van het bedrijf is altijd hetzelfde gebleven: MSD Animal Health staat voor innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid. MSD Animal Health in Nederland heeft vestigingen in Boxmeer en De Bilt. De vestiging in Boxmeer is wereldwijd de grootste locatie binnen de farmaceutische industrie als het gaat om ontwikkeling en productie van veterinaire vaccins. Vandaag de dag werken ongeveer 1400 mensen bij MSD Animal Health in Nederland. Eén op de acht mensen is werkzaam op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en ongeveer de helft werkt binnen de productie en kwaliteitscontrole. De overige medewerkers werken binnen ondersteunende afdelingen en diensten. Ook is in Boxmeer de verkooporganisatie voor Nederland gevestigd.

Tags: No tags

Comments are closed.