Poster

Open Nederlandse Chemie Sportdagen

[lead]Het is alweer 2017, wat betekent dat de ONCS al heel dichtbij komt! Eind mei zullen we strijden alsof het gaat om leven of dood, in een arena vol gezelligheid, sport en bier. Dit sportevenement zal op 24, 25 en 26 mei plaatsvinden. Dit is een sportevenement waar chemisch gerichte studies uit heel Nederland tegen elkaar zullen strijden in verschillende sporten. Wij als biotechnologen horen hier natuurlijk ook aan mee te doen. Er is een hele variatie aan sporten waaraan mee te doen is, van rummikub tot voetbal. [/lead]

Voor deelname aan de ONCS zal een bijdrage gevraagd wordt van 27,50 voor 2 dagen en 35 euro voor 3 dagen. Tijdens de ONCS zullen alle deelnemers traditiegetrouw in het sportcentrum overnachten (de twee grote sportzalen worden slaapzalen). Op en neer reizen is dus niet nodig! Overnachtingen zitten bij de prijs in, evenals ontbijt (2x), lunch (2x) en diner (op donderdagavond). Globaal gezien bestaat het programma uit:
[well size=”sm”] Woensdag 24 mei: Borrel
Donderdag 25 mei: Ontbijt, sporten, lunch, sporten, avondeten, Speciale Activiteit, feest met bierestafette*
Vrijdag 26 mei: Ontbijt, sporten, lunch, prijsuitreiking [/well]

Inschrijven voor een sport kan door op deze mail te reageren of een mail te sturen naar Sportcie@www.codon.nl. Inschrijven kan ook in teams, kijk in de bijlage voor een overzicht van de sporten en hoeveel deelnemers mee kunnen doen per sport. Zet in deze mail aub alle informatie die in de bijlage gevraagd wordt. Het inschrijfformulier is hier te vinden.

Voor meer informatie kun je de site van het ONCS bezoeken.

Tags: No tags

Comments are closed.